Gyorskezdés

A játék dióhéjban:

Feladataid:

Védekezés / építés:

 • Portálokat keresni (szürkét, azaz gazdátlant, vagy pay-for-essay.co.uk sajátot)
 • … közben a mindenhol jelenlévő energiával (XM) feltölteni magad …
 • Ha megvan, meghekkelni (ha saját csapat portálja, akkor erősebb “ajándékokat” kapsz, ha ellenfél, akkor gyengébbeket, sőt, elvesz az energiádból is)
 • Saját csapat portáljait erősíteni (Egytől nyolcas szintű rezonátorokkal, illetve pajzsok felhelyezésével)
 • Ha vannak kulcsaid, portálok közt kapcsolatokat kiépíteni.
 • Három pontot összekötve egy mezőt létrehozni, mert ahány ember a mező alatt lakik, az innentől kezdve a te csapadot pontszámát erősíti.
 • Minden tevékenységedért pontokat kapsz, ezekkel egyre többre vagy képes (erősebb rezonátorokat is tudsz telepíteni, valamint erősebb fegyvereket használni)

Harc / pusztítás:

 • Portálokat keresni (ellenségeset)
 • Hekkelgetni mindenféle dologért.
 • Kilőni :) (Lehetőleg olyat ami egy mező csúcspontja, mert az ér a legtöbbet, ezután a sima kapcsolatok, és a magányos portál)
 • Ha elpusztultak a rezonátorok rajta, sajátot rátenni (lehetőleg nyolcat, mert akkor már linkelhető)

 

… és … BESZÉLGETNI másokkal, végül is 1. ez egy social app, erre való 2. csak csapatban lehet nyerni …

Ehhez a következő út vezet:

Miután megvan a meghívód (invite) a Google Play store-ról le kell töltened az Ingress applikációt. Miután ellenőrizték a személyazonosságod, bele is vághatsz.

Az app segít megtenni az első lépéseket: megmutatja hogyan gyűjtesz energiát, hack-elsz portált, kötsz össze kettőt hogy kialakuljon egy link valamint hogyan hozol létre egy mezőt (field) hogy a pontszámot növeld. Miután datingonline.com vége a felkészítésnek, választanod kell, hogy milyen oldalon szeretnél részt venni a harcban: a kékek a Resistance a zöldek pedig az Enlightement oldal képviselői.

A Resistance (Ellenállás) tagjai félnek az újítástól, az új energiák felhasználásától, azt gondolják olyasmivel játszunk, amit nem értünk, és védeni próbálják az emberiséget egy végzetes hiba elkövetésétől. Félnek P.A.Chapeau felfedezéseitől, és próbálják elhallgattatni.

Az Enlightened (Megvilágosultak) érdeklődnek a portálok energiáinak kihasználásával kapcsolatban, fel akarják használni hogy ezzel is erősítsék az emberiséget és a társadalmunk előnyére fordíthassák.

Fontos dolog az INTEL MAP, amit én számítógépen vagy tableten javaslok tanulmányozni, itt nem csak a közvetlen környezetet láthatod, hanem a teljes földet, hol-merre-milyen portálok vannak, merre érdemes elindulni.

Itt tudod beírni a megszerzett – megfejtett passcode-okat is, amikért cserébe különböző tárgyakat kaphatsz. (FONTOS hogy minden passcode limitált darabszámú beváltást tesz lehetővé, gyakran 20-25 perccel az első megfejtő után már nem érvényes … )

STRATÉGIA Guide by Futureboy.

Add a comment