Bevezetés

Üdvözlet, Idegen … ha azt gondoltad, ismered a világot, tévedtél… Engedd meg, hogy megmutassam, mi is rejlik a felszín alatt…

Földünkön egy új energiaforrást fedeztek fel, az XM-et (exotic matter). A Niantic Project egy titkos szervezet, amely ennek az energiaforrásnak a felhasználását kutatja, és kísérleteket végez. Egyre többen és többen fedezik fel, hogy pay-for-essay.co.uk egy áttörés szélén állunk: van aki magábafogadja a Fényt és felismeri a változás fontosságát, de van olyan, mint a történelemben már annyiszor, aki ellenáll és az új dolgok ellen küzd, hiszen fél az ismeretlentől.

Az elkövetkező dolgokra már sok előjel mutatott: a 2012-es San Diego-i ComicCon-on feltűnt a magányos grafikus Tycho és furcsa posztereivel magára vonta több ember figyelmét. Napvilágra került egy telefonnal felvett videó is egy egyetemi tanárról, aki portálokról beszélt, és ezután hivatalosnak látszó katonai alakulat vitte magával. A mai napig nem tudni, átverés volt-e vagy valami olyasmit osztott meg diákjaival amit nem lett volna szabad.

Fontos része a kutatásnak P.A. Chapeau, vagy rövidebben PAC. Ő volt az, aki szorgalmas nyomozásairól egy parafatáblát vezet, és ezt meg is osztja mindenkivel. Naponta frissíti, és innen tudunk meg sok mindent a világ különböző pontjain http://www.datingonline.com/ előforduló különös dolgokról: kiszivárogtatott dokumentumok, forgatókönyv-részletek, telefonbeszélgetések és különös videók is elérhetők nála nap-mint-nap.

A világnak segítségre van szüksége: a globális kommunikációnak hála, mindenkiből ügynök válhat meggyőződése szerint — segíthet a Megvilágosodás oldalán, de az Ellenállás sorait is gyarapíthatja… A döntés Rajtad áll.

Add a comment